luksus hytter

Lækre hytter med det hele


Vores luksus hytter vil danne rammen om en dejlig hytte ferie, hvor oplevelsen af komfort og luksus kombineres med trygge familieomgivelser og spændende børneaktiviteter.

 

I vores hytter kan der overnatte op til 6 personer, og de er indrettet 2 soveværelser med 3/4 seng og en hems med plads til 2 personer. Endvidere så er de indrettet med radiator, køleskab/fryser, komfur, eget bad/wc, madrasser og havebord med tilhørende stole. Det giver ideelle betingelser, hvis man gerne vil have fast tag over hovedet og nyde godt af hjemmets bekvemligheder i sin ferie.

 

Der er også mulighed for at se kabel-tv og for at koble sig på campingpladsens trådløse netværk, så du kan sende de nye feriebilleder hjem, tjekke din e-mail, osv. Der er også god mulighed for at parkere din bil lige opad vores hytter.

 

Der skal betales for forbrug af strøm ved afrejse.

 

Se inventarliste her.

 

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på bolig og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

 

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager den i).
Såfremt I selv ønsker at stå for rengøringen, så kan I leje en rengøringsspand med rengøringsmidler i for kr. 35,- - Så er I fri for selv at medbringe dette.

 

Alternativt kan I bestille slutrengøring for kr. 495,-

 

Hunde er velkomne i luksushytterne - bare de ikke sover i sengen! Oplys venligst om I har hund med, da vi ønsker at holde de fleste hytter allergivenlige.

 

 

 

 


Kig ind!

Se 360o fotos af luksushytten i den virtuelle rundtur.

Klik her

Faciliteter i luksushytter

 

- sovepladser til 6 personer
- el, radiator, køleskab/fryser, komfur
- eget bad/wc
- kabel-tv
- trådløst internet